Vi leverer, monterer og servicerer industrikraner

Vi leverer nye industrikraner til landbrug, virksomheder m.m. Når vi har monteret din kran, kan du vælge fremadrettet at bruge os som din serviceleverandør. Vi står også for det lovpligtige eftersyn, reparationer og ombygninger af kraner.

Det har den fordel, at alle dine behov er dækket ind ét sted. Det kalder vi ”alt service i ét løft”.

Vi kan servicere følgende industrikraner:

  • Traverskraner
  • Svingkraner
  • Travel lift kraner
  • Løftegrej

Læs mere om service og lovpligtigt eftersyn af industrikraner her.

Typer af industrikraner

Der findes selvfølgelig flere forskellige typer af industrikraner. Herunder kan du se, hvilke typer af industrikraner vi bl.a. kan levere til din virksomhed.

Traverskraner

Traverskranen bruges til at flytte forskellige emner rundt. Den består af minimum to langsgående baner og én tværgående bjælke. Den er funktionel og anvendes ofte i værksteder, på havne og større haller. Hvilken traverskran du skal vælge, kommer an på hvor kranen skal monteres, smat hvilken opgave der skal udføres.

Svingkraner

Svingkranen kan svinge eller drage omkring den lodrette akse på kranen. Denne krantype er monteret på en fritgående søjle eller en væg. Vi fremstiller både nye søjlesvingkraner, væg monterede svingkraner og elektriske svingkraner.

Hvilken krantype skal du vælge?

Vi kan rådgive dig omkring, hvilken industrikran, du skal vælge. Sammen finder vi ud af, hvilken opgave kranen skal bruge til, og hvor den skal bruges. Ud dine ønsker fremstiller vi en skræddersyet kranløsning til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf. 8632 1102 eller kontor@aprodanmark.dk for et uforpligtende tilbud.