Industriporte i vores eget port-design

Med en APRO industriport får du en af markedets bedste og mest driftssikre porte. Vi ved, hvilke forhold portene skal fungere under, og hvilke krav industrien stiller til en kvalitetsport. Den viden har vi bygget ind i vores eget port-design. Det sikrer dig en unik og korrekt portløsning med APRO.

Vi servicerer alle fabrikater af industriporte

Vi servicerer alle typer og fabrikater af porte, og er klar døgnet rundt til at rykke ud med kort varsel. Du har mulighed for at tegne en APRO serviceaftale, så du sikrer dig, at din industriport kommer igennem alle de lovpligtige eftersyn.

Det er ikke nødvendigt i forvejen at have en fast serviceaftale med os, ligesom vi har gennemskuelige faste takster.

Læs mere om service og lovpligtige eftersyn af industriporte her.

Typer af industriporte

Industriporte dækker over forskellige typer af porte. Portene skal alle sørge for sikkerhed og kvalitet, fordi de bliver udsat for store belastninger. Derfor skal de være pålidelige og effektive. Herunder kan du læse om ledhejseporte og hurtigporte til industri.

Ledhejseporte til industri

En ledhejseport giver dig sikker og praktisk adgang til din bygning. Den fungerer ved at køre op under taget og frigøre plads i rummet. Det er en pladsbesparende løsning, som findes i flere forskellige typer.

Hurtigporte

Hurtigporte benyttes, hvor du har et krav om en sikker, effektiv og hurtig portåbning. De består af en portdug, og derfor kan de bruges til mange forskellige områder. Hurtigporte er ideelle til fryselager, enrum og fremstilling.

Vil du vide mere om vores sortiment af industriporte?

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke industriporte vi kan levere, montere og servicere? Du er altid velkommen til at kontakte os på 8632 1102. Sammen finder vi den industriport, som matcher til din virksomheds behov.