Porte til private af høj kvalitet

Er du på udkig efter en garageport, ledhejseport, skydeport eller en anden port til din bolig? Hos APRO specialiserer vi os i porte af højeste kvalitet.

Vi leverer porte til private husejere, virksomheder, industri samt landbrug. Vores porte bliver designet til den enkelte opgave. Derfor kan vi også imødekomme dit ønske til en ny port.

Alle vores APRO-porte er udstyret med beskyttelse mod nedstyrtning.

Design din egen garageport – også på mål

Vi designer præcis den type port, du ønsker. Du skal blot angive farve og de konkrete mål, så producerer vi porten helt unikt til dig. Det betyder, at du får en port, som passer ind i dit byggeri, frem for at du skal tilpasse dit byggeri til porten.

Vi garanterer dig en driftssikker port, som er udviklet specielt til det danske klima. Uanset om der er tale om en værkstedsport eller en garageport, kommer APRO-porten med hele 5 års garanti på pladebeklædningerne.

Bemærk også, at specialmål er uden pristillæg.

Ny garageport til konkurrencedygtig pris

Vores høje kvalitet på porte er ikke lig med dyrere porte. Produktionen af vores industriporte er grunden til, at vi kan holde prisen nede på din garageport. Vi leverer nemlig din port direkte fra fabrikken uden fordyrende og forsinkende mellemled.

Vi tilbyder et hav af tilvalg

Med en APRO-port er det ikke kun farven og målene, du selv bestemmer. Du kan naturligvis også tilvælge forskelligt ekstraudstyr på din port. Det kan f.eks. være portautomatik, fotoceller, kodetastatur, ekstra fjernbetjening, vægbetjening og to typer ruder. Derfor er vores garageporte til private altid designet specielt til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på 8632 1102 eller kontor@aprodanmark.dk for et uforpligtende tilbud. Fortæl os om dit projekt, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.